Det där med vanor och rutiner

Hej!
Hemma är det flyttkaos som råder då i princip allt är nerpackat och vi lever i ett bombnedslag känns det som. Däremot är det rätt skönt att saker och ting redan är packade så mest fokus kommer ligga på städningen i helgen (och givetvis att flytta alla möbler till nya lyan)!
 
Jag är sån vanemänniska så det känns lite konstigt att allt är upp och ner i lägenheten och att man bara låter det vara kaos eftersom det ändå ska städas på söndag. Jag har ju mina rutiner, gör alltid samma sak på morgonen hemma och när jag kommer till jobbet.
 
På jobbet ser det ut såhär:
Kollar posten
Sätter på datorn
Hänger av jackan
Lägger matburk i kylen
Tar kaffe och vatten
Loggar in på datorn
Går och säger hej till min chef
Kollar mailen och äter min frukost
 
Alltid samma ordning haha! Den här veckan är min chef i USA och jobbar, trots det har jag 3 gånger den här veckan tatt min sedvanliga rutt till hans kontor för att säga godmorgon trots att jag vet att han inte är där haha!
 
Jag har extremt svårt att fokusera just nu eftersom flytten och lite annat spännande ockuperar mina tankar just nu.
 
Kommer vara en rätt tråkig helg med sista packandet av grejer, tvätt och städning :( Men men, sen har vi massa underbara helger att se fram emot i vår nya lägenhet! Inflyttningsfest ska det ju bli också när saker kommer på plats. Köpt ny soffa (gigantisk), nya hyllor och byrå, nytt köksbord med stolar, ny tv-bänk, nytt soffbord och ny matta än så länge. Behöver något till badrummet att ha mina miljoner grejer till, fler mattor, kanske skrivbord, och en helkroppsspegel som kan stå i sovrummet (har dock en helkroppsspegel i hallen så ingen panik).
 
Ska fota massa när vi är inflyttade så ni får se!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: