Helenas möhippa!

Hej!
Igår var det möhippa för min fina Helena som äntligen ska gifta sig med sin Cliff! <3
Det var verkligen supertrevligt och lyckat.
Det började med att Cliff skickade iväg en heeelt ovetandes Helena med en väska hon inte fick öppna och en karta till en butik på Frölunda torg. Helena var helt förvirrad för hon trodde nämligen att Jag och Johan skulle komma på middag på kvällen.
I butiken fick hon en ballong och nästa ledtråd som skulle leda henne till 7 eleven där vi stod med masker och väntade, det vara bara det att fel ledtråd delades ut så hon fick den som skulle komma sen! Alltså började hon ta sig mot spårvagnarna för att åka till Kärringberget men som tur var ringde hon Cliff och frågade eftersom hon var förvirrad, han sa då åt henne att inte åka någonstans utan stå still där hon var.
 
Vi fick då springa ner till spårvagnshållplatsen med våra masker på och överraska henne och  jösses vad överraskad hon blev! Det blev gråt och skak-kalas för alla blev så rörda, speciellt Helena och sedan korkade vi genast upp en flaska bubbel :D
Sedan tog vi bussen mot kärringberget och sedan spårvagnen ut mot Saltholmen för att åka vidare till Vrångö.
 
Ute på Vrångö hade vi en jättemysig picnic med massa god mat, dessert och gott vin. Sedan bar det vidare till en liten badanläggning där vi badade badtunna, bastu och badade i havet (inte jag).
 
Efter detta åkte vi tillbaka till stan och avslutade med lite öl på krogen. Mycket lyckat och trevligt och Helena verkade mycket nöjd :)
 
Idag blir det promenad med Johan och kanske någon film ikväll fast jag har en ny serie att kolla på: Gypsy sisters som går på TLC, ni kan ju ana....;)
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: