Det där med mode

Satt precis och shoppade lite grejer på nätet och jag tycker verkligen att skor, kläder, smink och accessoarer är så himla roligt! Det ger en chansen att uttrycka sig och vara den man vill/är. Själv vågar jag sedan en tid tillbaka äntligen ha på mig precis det som JAG tycker är snyggt och skiter fullständigt i vad andra tycker (även om elaka blickar alltid är jobbiga). När jag var yngre så var det så himla viktigt att man skulle ha på sig "rätt" saker och alla såg likadana ut, jag vågade inte riktigt ha det jag själv tyckte var snyggt om det ansågs fult av alla andra. Antar att det är så för de flesta, särskilt i tonåren, men vilken frihet och vad roligt det är att kunna välja fritt nu!
 
Tyvärr är ju de flesta märken (kläder) anpassade för smala kroppar, utan höfter/rumpa och små/mellanstora bröst. Om man som jag då har höfter, rumpa, mage och bröst så blir det lite klurigt ibland. Tycker det är så himla tråkigt att det ska vara så svårt att hitta en skjorta om man har stora bröst, en klänning om man har mage/bröst eller ett par byxor om man har höfter. Något som också stör mig KOLOSALT mycket är att alla byxor/jeans är hundra meter långa så att korta eller ärligt talat normallånga tjejer inte kan bära dem utan att sy in! De är så oerhört långa! Varför? Klart det ska finnas långa byxor för alla tjejer som faktiskt behöver det men snälla kan det finnas åtminstone ett enda jävla företag som gör byxor och jeans för oss andra????? Vi är ju jäkligt många som är korta/normal långa menar jag...Så mer tröjor/blusar/klänningar anpassade för stora bröst och fler byxor och jeans anpassade för korta ben.
 
Nog klagat, igår hittade jag ett par byxor på H&M för 50 kronor på rea! Woho! De är okej i längden och riktigt coola tycker jag. Blivit väldigt kär i mönster och färger och särskilt nu på hösten då ALLA ska gå runt i enbart svart, grått och brunt. Jag älskar både svart, grått och brunt och det är stilfullt och snyggt på hösten, missförstå mig rätt, men måste vi se ut så hela hösten varje dag jämt? Våga släppa in lite färg (särskilt orange är skitsnyggt tycker jag) och lys upp i mörkret!
 
Fasiken vad mörkt det börjar bli för övrigt. Första tecknet på det är att jag har mycket svårare för att känna mig utsövd och gå upp på morgonen. Känns som det är mitt i natten på grund av mörkret, fast klockan är halv sju-sju på morgonen. GÄSP!
 
Idag ska vi gå ut och äta med jobbet och sedan gå på Lorensbergsteatern på Trollkarlen från OZ med Glada Hudik teatern. Ska bli så oerhört roligt! De är jättebra (läs mer här: http://www.gladahudikteatern.se/) och sist jag såg dem intervjuade några av skådisarna för GT, jag blev då utbjuden av huvudrollsinnehavaren som sa att jag var "en riktig puma" haha! Kul och mysigt ska de bli i alla fall även om det blir en sen kväll!
Mina nya snygga byxor :D
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: