Saker som stör mig

Läst för många peppiga, glada bloggar och det håller ju inte i längden med massa käcka människor och överdriven glädje - eller hur? Hehe, nej men ville ta upp lite typiska saker som stör skiten ur mig helt enkelt och anledningen (förutom alla: jag-är-så-glad-så-jag-skiter-på-mig-bloggar) var en unge som rusade omkring och skrek på Hemköp - inte okej eftersom föräldrarna inte sa till ungen ens.
 
Detta är inte i någon speciell ordning! Det är alltså saker som irriterar mig så inte självklara saker/folk som jag hatar då som: mördare, våldtäksmän, pedofiler, djurplågare osv - det är ju givet. Nej, mer vardagssaker som får mig att TAPPA DET.
 1. Människor som luktar svett på spårvagnen eller bussen. VARFÖR? På morgonen redan, hur f*n luktar man då i slutet av dagen? Det värsta är att det händer sjukt ofta. Tyvärr.
 2. Män som brer ut sina ben på spårvagnen eller bussen - så stor pung har du inte - om du har det: UPPSÖK LÄKARE NU!
 3. När människor smaskar, tuggar med öppen mun, gräver runt med tandpetare med vidöppen mun och rapar ute bland folk. Bonnläpp - håll dig hemma, tänker jag.
 4. Männsikor som tror sig vara förmer än andra när de inte är det. De har bara fått för sig att de vet och kan mer än alla andra fast det inte är sant. Calm the fuck down stupid!
 5. Människor som ställer dumma frågor och aldrig funderar eller tänker efter lite säjlv först INNAN de ställer sina dumma frågor. Sluta genast.
 6. Människor som ska envisas med att störa trots att de ser att man är upptagen."Nej men ojsan, jag sitter ju bara i ett asviktigt samtal just nu men VARSÅGOD och stig på och stör vettja!"
 7. Som nämnt ovan - ungar som gastar (vilket i sig är förståeligt) med slappa mysföräldrar som inte säger till utan tycker att just deras unge är så jävla fantastisk. Hen är inte fantastisk, hen jävlas just nu och får oss andra att vilja begå självmord.
 8. Människor som inte förstår vilken sida man ska gå på i Nordstan (eller rulltrappor eller andra ställen) utan envisas med att gå tvärtemot alla andra vilket resulterar i att rytmen förstörs, alla börjar gå in i varandra helt okontrollerat och stressnivåerna spränger taket.
 9. Män som kliar och drar sig i skrevet och sedan tar samma vidriga hand och håller sig i ett räcke på spårvagnen eller bussen. Om inte detta beteende upphör känner jag mig tvingad att börja gräva runt i mitt skrev och hålla i mig överallt.
 10. Vuxna människor som kommer och tigger cig på krogen (som inte är hemlösa eller tiggare då). Sluta genast, har du råd med bärs har du råd med cig. Har du inte råd med cig, sluta rök eller stanna hemma.
 11. Folk som gäspar och hostar utan att hålla för munnen. Sjukligt ofräscht.
 12. Jag avslutar med en sista punkt som nästan är värst: människor som inte tar av sig sin ryggsäck på spårvagnen eller bussen så att de står och slår i folks huvuden hela jäkla tiden. Så fort de vänder sig så flyger ryggsäcken in i någons ansikte. ÅÅÅÅÅÅÅH vad dumt det är!
Ni förstår nog precis som jag att jag skulle kunna fortsätta prata om detta i evigheters-evigheter MEN nu måste jag kolla senaste avsnittet av Americas Next Top model och American Horror Story.
Ni får gärna bidra med mer saker i kommentarerna :)
Absolut skitful och sinnessjuk gammal bild på mig från gymnasiet HAHA!